Dec201209

Bubble Voetbal Kopen

Heeft een een geschikte locatie en wilt u zelf ook Bubble Voetbal gaan aanbieden aan uw bezoekers, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen u opnemen in ons partnernetwerk, uw locatie promoten, aanvragen uit uw regio doorsturen en meer!

Bubble Voetbal kan gespeeld worden op diverse ondergronden. Heeft u op uw bedrijfslocatie een ondergrond van gras, kunstgras, sneeuw, fijn zand of een geschikte indoorvloer – start dan vandaag nog met het aanbieden van Bubble Voetbal. Deze hilarische activiteit wordt veel gespeeld tijdens vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, alternatieve trainingen, teambuilding activiteiten, vrienden uitjes, enzovoorts.

Met deze omzet verhogende activiteit kunt u uw bezoekers iets compleet unieks aanbieden, vaak met blijvende herinneringen. Voor zowel de spelers als de toeschouwers is Bubble Voetbal leuk om te doen en zien. De toeschouwers kunnen het vaak niet laten om even de smartphone erbij te pakken en een foto op hun sociale media pagina’s te plaatsen – wat uiteraard ook weer ten goede zal komen aan nieuwe bezoekers voor uw locatie.

Wij helpen u graag verder met het succesvol implementeren van de Bubble Voetbal activiteit in uw huidige bedrijfsvoering. Twijfel niet, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Team BubbleVoetbal.com